Mie ja miun kampaamo

Moi

Mie oon Hanna, kolmekymppinen parturi-kampaaja ja kynsimuotoilija. Miun perheeseen kuuluu mies, kaks lasta ja pari kissaa. Mie valmistuin parturi-kampaajaks vuonna 2007 ja alottelin työn tekoa vuokratuolilla. Kynsimuotoilijaksi kouluttauduin sit vasta myöhemmin, loppuvuodesta 2017.

Syksyllä 2009 salaisesta haaveesta tuli totta ja miun oma parturi-kampaamo avas ovensa Taavetin keskustassa.
Liike haki paikkaansa pariinki otteesee, ja asettu sit vuonna 2014 Taavetin alakylälle meiän kodin yhteytee, reilun kilometrin päähä tosta kylän keskustasta.

Kampaamolla on ihan oma tila, omalla sisäänkäynnillä ja se löytyy punaisesta hirsitalosta, valkosen aidan takaa Taavetintien ja Urovuorentien risteyksestä.
Pihasta löytyvä parkkipaikka on myös teiän autoja varten!

Mie yritän parhaani mukaan varata teille kaikille riittävästi aikaa. Tuutha siis paikalle mahollisimman lähellä siun omaa aikaa. Näin myö taataa jokaiselle miun asiakkaalle rauhaisa kampaamokäynti alusta loppuu saakka.

Aika kannattaa varata etukäteen, vaikka netissä, puhelimella tai facebook-viestillä. Mie teen töitä joustavasti sopimuksen mukaan, joten varsinaisia aukioloaikoja liikkeellä ei ole. Tuoteostoksille tullessakin kannattaa siis soittaa tai viestitellä ens, ni varmistuu, et mie olen paikalla!

Mie tykkään miun työstä ja toivottavast sie miun työn tuloksista!

Tervetuloa!