Mie ja miun kampaamo

Moi

Mie oon Hanna, kolmekymppinen parturi-kampaaja ja kynsimuotoilija. Miun perheeseen kuuluu mies, kaks lasta ja pari kissaa. Mie valmistuin parturi-kampaajaks vuonna 2007 ja alottelin työn tekoa vuokratuolilla. Kynsimuotoilijaksi kouluttauduin sit vasta myöhemmin, loppuvuodesta 2017.

Syksyllä 2009 salaisesta haaveesta tuli totta ja miun oma parturi-kampaamo avas ovensa Taavetin keskustassa.
Liike haki paikkaansa pariinki otteesee, ja muutaman vuoden tein töitä kotini yhteydessä alakylällä. Palvelujen ja tuotevalikoiman kasvaessa tila kuitenkin loppui kesken ja oli aika palata ”kylälle”.

Keskeinen paikka löytyikin aiemminkin kampaamona toimineesta tilasta ja nyt miun puoti löytyy k-kaupan naapuritalosta. Keltasen kerrostalon alakerrasta, ihan Linnalantien laidasta.

Uudet tilat mahdollistaa myös sen, että toiminta laajenee entisestään, kun syyskuussa 2019 saan kaverikseni kosmetologin!

Mie yritän parhaani mukaan varata teille kaikille riittävästi aikaa. Päivät täyttyykin vauhdilla ja oma aika kannattaa varata etukäteen.  

Ajanvaraus onnistuukin netissä näitten sivujen kautta, puhelimella tai facebook-viestillä. Paikan päälläkin saa toki piipahtaa!

Liike on avoinna hyvinkin joustavasti, joten saatan olla paikalla aamulla aikasin tai illalla myöhään. Toisinaan sit taas tuun myöhemmin tai lähen jo aiemmin. Miut kuitenki löytää varmasti paikan päältä aina maanantaisin ja tiistaisin klo. 10-15 ja keskiviikkona ja torstaina 12-17. Muina aikoina sit sillee ku ollaa sovittu 😉 Ja tervetulleita työ ootte aina, ku ovi on auki!

Mie tykkään miun työstä ja toivottavast sie miun työn tuloksista!

Tervetuloa!